Kampeertips

camping-7

Gaat u dit jaar naar de camping? Dat is een mooi vooruitzicht. Maar voordat u gaat is het belangrijk om een aantal dingen even goed te controleren.

Een nieuwe tent gekocht?
Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe tent gekocht? Of nog luxer? Een nieuwe caravan? Dan is het verstandig als u voordat u op vakantie gaat even gaat testen of het allemaal lukt met het opzetten van bijvoorbeeld de tent. U wilt toch niet dat gezin of stelletje zijn waar de hele camping straks naar kijkt als het opzetten niet lukt en u daar een halve dag mee bezig bent? Dat is zonde van uw tijd en u staat misschien ook een beetje voor schut. Dat is eenvoudig te voorkomen. Zoek een grasveldje of iets dergelijks op bij u in de buurt en zoek even op uw gemak uit hoe het allemaal precies werkt.

Een lijstje maken
Het is handig als u deze keer een lijst maakt met spulletjes die u allemaal mee wilt nemen en moet pakken. Elk jaar denkt u waarschijnlijk ‘wat moet ik ook alweer allemaal meenemen’. En wellicht vergeet u ook af en toe wat. En dat is niet nodig. Investeer eenmalig in een handige complete lijst die u elk jaar af kunt vinken.

Reisverzekering checken
Bent u nog verzekerd? Heeft u een reisverzekering? Zo ja, is deze nog actueel qua dekking? Blijft u in Europa? Of gaat u dit jaar verder weg? Als u verder weg gaat heeft u misschien wel een aanvullende dekking nodig. Kijk ook even goed hoe het zit met uw zorgverzekering. En welke kosten er worden vergoed in het buitenland. Dit voorkomt onaangename verrassingen.

Blog / door

Post Author: Ilonka