Kampeertips

camping-7

Gaat u dit jaar naar de camping? Dat is een mooi vooruitzicht. Maar voordat u gaat is het belangrijk om een aantal dingen even goed te controleren.

Een nieuwe tent gekocht?
Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe tent gekocht? Of nog luxer? Een nieuwe caravan? Dan is het verstandig als u voordat u op vakantie gaat even gaat testen of het allemaal lukt met het opzetten van bijvoorbeeld de tent. U wilt toch niet dat gezin of stelletje zijn waar de hele camping straks naar kijkt als het opzetten niet lukt en u daar een halve dag mee bezig bent? Dat is zonde van uw tijd en u staat misschien ook een beetje voor schut. Dat is eenvoudig te voorkomen. Zoek een grasveldje of iets dergelijks op bij u in de buurt en zoek even op uw gemak uit hoe het allemaal precies werkt.

Een lijstje maken
Het is handig als u deze keer een lijst maakt met spulletjes die u allemaal mee wilt nemen en moet pakken. Elk jaar denkt u waarschijnlijk ‘wat moet ik ook alweer allemaal meenemen’. En wellicht vergeet u ook af en toe wat. En dat is niet nodig. Investeer eenmalig in een handige complete lijst die u elk jaar af kunt vinken.

Reisverzekering checken
Bent u nog verzekerd? Heeft u een reisverzekering? Zo ja, is deze nog actueel qua dekking? Blijft u in Europa? Of gaat u dit jaar verder weg? Als u verder weg gaat heeft u misschien wel een aanvullende dekking nodig. Kijk ook even goed hoe het zit met uw zorgverzekering. En welke kosten er worden vergoed in het buitenland. Dit voorkomt onaangename verrassingen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.