Waarom kamperen op Camping de Vijverhof?

Ben jij van plan er even lekker tussenuit te gaan? Ga dan kamperen op Camping de Vijverhof! Op deze manier wordt je even omgeven door de natuur en kun jij je lekker ontspannen. Kamperen wordt al eeuwenlang gedaan, het is niet voor niks zo populair onder de mensen. Het leven op een camping is niet te vergelijken met het leven in een hotel. Mensen zijn over het algemeen een stuk socialer, en dit resulteert in nieuwe vriendschappen en goede gesprekken. Sta dan ook niet gek te kijken als de buren je uitnodigen voor een spelletjesavond. Kamperen heeft ontzettend veel voordelen.

De voordelen van kamperen

Ooit leefde de mens vooral in de natuur. Tegenwoordig woont de gemiddelde persoon in de stad en komt men nog weinig in aanraking met de natuur. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de natuur goed is voor het immuunsysteem van de mens. Door de buitenlucht adem je meer frisse lucht in en door de rust kun je ontspannen. Een natuurlijke omgeving kan bijdragen aan de gezondheid van mensen. Een verblijf op de camping verminder stress, leidt vaak tot nieuwe sociale contacten en stimuleert beweging. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de gezondheid van de mens. Vooral beweging is belangrijk, en tijdens het kamperen is er aan beweging meestal geen gebrek. Je hebt geen tot weinig elektronische apparaten tot je beschikking. Je zal merken dat jij en je gezin hierdoor meer tijd voor elkaar hebben. 

Activiteiten op Camping de Vijverhof

Het is fijn om te kamperen op Camping de Vijverhof in Ommeren. Deze camping ligt midden in de natuur en heeft veel accomodaties. Daarnaast heeft de camping internet en zijn er tal van activiteiten voor kinderen. De recreatieruimte is erg populair op de camping. In deze ruimte kunnen kinderen gebruik maken van gezelschapsspelletjes zoals tafeltennis, poolen, tafelvoetballen en lezen. Dit zorgt ervoor dat kinderen worden gestimuleerd contact te maken met elkaar en is goed voor hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Naast de spelletjes is er ook veel informatie te vinden over de Betuwe. Verder organiseert Camping de Vijverhof ook veel andere leuke activiteiten. Daarbij kun je onder andere denken aan workshops en thema-avonden. Op zondag heeft Camping de Vijverhof de traditie om samen met alle kinderen te zingen. Dit wordt iedere zondag gedaan, mits er voldoende belangstelling is. Andere activiteiten voor de kinderen zijn trampoline springen, schommelen, in de zandbak spelen en gratis gebruik maken van fietsjes en skelters. Camping de Vijverhof hecht veel waarde aan de faciliteiten voor kinderen. 

Wandelen en fietsen

Houd jij van wandelen en fietsen? Dan is de Betuwe de perfect omgeving! Je kunt hier gebruik maken van speciale wandel en fietsroutes. Deze paden leiden je langs prachtige plekken. Fietsen en wandelen is goed voor je gezondheid, maak er dus gebruik van! Wil je meer informatie? Neem dan eens contact op met de specialisten van Camping de Vijverhof. Zij kunnen je precies vertellen wat er allemaal te doen is en wat deze camping zo uniek maakt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.