Een hotel in Emmen boeken

Er zijn meer dan genoeg redenen een keer een hotel in het mooie Emmen te boeken. In en rond de stad is voldoende te zien, te beleven, te proeven en te ervaren. Grote trekpleister van Emmen is Wildlands, de grote en nog piepjonge dierentuin die er een vleugje attractiepark aan toegevoegd heeft. Alleen deze dierentuin is al reden genoeg om een hotel in Emmen te boeken. Maak er dan meteen een weekend of midweek van want Emmen heeft meer te bieden, zoveel dat je dit onmogelijk in een dag kunt zien en beleven.

Hotel in Emmen: zoek een klein en gezellig hotel in het centrum

Zoek je een hotel in Emmen dan heb je nog iets te kiezen. Je hebt de grotere hotelketens, leuker is het wellicht om het iets kleinere maar zeer vriendelijke hotel in Emmen uit te zoeken en te boeken. Je ervaart er de Drentse gastvrijheid en iedereen die wel eens in Drenthe is geweest die weet wat dit betekent. Een hotel in Emmen in het centrum? Dat is ideaal, want de dierentuin ligt tegen het centrum aan en het centrum zelf mag er zeker ook zijn. Emmen doet niets onder wat betreft het winkelbestand vergeleken met andere grotere plaatsen en je shopt er bij de meest trendy winkels. Dat shoppen overigens, kan voor een deel overdekt. Dus ook bij regen kun je er prima uit de voeten.

Duik na de voetbalwedstrijd het nachtleven in

Sinds twee jaar heeft Emmen er een trekpleister bij; de plaatselijke voetbalclub. Bezoek een avondwedstrijd en boek een hotel in Emmen om daarna het nachtleven in te duiken, want ook in dat opzicht heeft Emmen veel te bieden. Emmen heeft een werkelijk prachtig groot centraal plein in de buurt van Wildlands. Het centrum is altijd sfeervol en een restaurant en kroegjes ook al geen gebrek. Het mooie is dat het bos in Emmen letterlijk om de hoek ligt; binnen vijf minuten ben je helemaal weg van de hectiek en sta je midden in het bos. Reden genoeg dus om eens een hotel in Emmen te boeken en van al dit moois te genieten.

Duik na een nachtje stappen in Emmen heerlijk je bed in bij Hotel ten Cate!

Doe ook meteen een dagje Groningen en Assen

Een hotel in Emmen om deel te nemen aan de Drentse rijwielvierdaagse? Ook een prima idee. Zo zie je Drenthe op zijn mooist, want ook de dorpjes die Emmen omringen mogen er zijn. Zonder uitzondering liggen ze allemaal in het groen en nodigen ze uit om te wandelen of te fietsen. Emmen is dus veelzijdig, Boek een hotel in Emmen en laat je eens echt verrassen door het moois dat Emmen en Drenthe te bieden heeft. Want dat is verrassend veel. En wie wat langer blijft; ook Groningen ligt op steenworp afstand van Emmen en ook daar kun je net als in de Drentse hoofdstad Assen prima een dagje naar toe. Vergeet niet de

fietsen mee te nemen en informeer anders naar de mogelijkheden die er zijn die te huren. Als je in Emmen en Drenthe bent, dan moet je er namelijk gewoon met de fiets op uit.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.