Op vakantie naar het oosten 

Samen met mijn man ben ik afgelopen zomer naar het oosten van het land op vakantie geweest. We gingen samen met mijn kinderen naar camping Enschede. Camping bek n schop zoals de camping heet is een mooie camping dicht gelegen bij de stad Enschede. Ook ligt de camping ontzettend dicht bij de Duitse grens waardoor er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld door lekker te gaan fietsen in de mooie en uitgestrekte natuur.

De auto rit

Met de auto inpakken wilden mijn kinderen natuurlijk helpen en de eigen fiets in de auto pakken. Wij hebben een fietsendrager op onze auto maar daar passen maar 2 fietsen op, die van mijn vrouw en mij. De fietsen van onze kinderen gingen daarom in de kofferbak. Doordat die fietsen daar lagen moesten wij opzoek naar een manier om extra laadruimte te krijgen in onze auto. Hierom gingen wij opzoek naar dakdragers skoda octavia en vonden er uiteindelijk een bij Farad box. Door deze dakdrager hadden wij veel meer ruimte om onze kledingtassen mee te nemen.

De camping

De camping was inderdaad ontzettend mooi gelegen en we hadden echt het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zijn. Maar toch was de grootte stad ontzettend dichtbij waardoor wij met onze kinderen een lekker dagje naar de binnenstad van Enschede konden gaan. De plekken van de camping waren ruim en de toilet gebouwen waren ook erg netjes. Er was genoeg ruimte om te spelen voor mijn kinderen dus we hoefden niet echt naar ze om te kijken en konden zelf ook lekker ontspannen.

Attractiepark

Er zit in de nabij gelegen stad Hengelo ook een soort attractiepark voor kinderen genaamd de Waarbeek. Hier heb je van allerlei dingen zoals de bots auto’s maar ook een soort achtbaan. Dit vonden de kinderen helemaal het einde en we hebben een ontzettend leuke dag gehad. De rest van de vakantie verliep heerlijk ontspannen en we hebben een toptijd gehad.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.