Tips voor kamperen op het tropische strand

Heerlijk de frisse zeewind in je gezicht en je voeten tussen het zachte zand. Het ultieme vakantiegevoel. Of je nou gaat kamperen op Bora Bora of op de Fiji eilanden, met deze tips ben je zeker goed voorbereid op jouw ultieme camping ervaring. In dit artikel vind je tips en nuttige informatie die jij moet als jij gaat kamperen op het strand.

Neem niet teveel mee

Als je gaat kamperen op het strand is er natuurlijk geen plek voor je auto of camper. Neem daarom dus alleen belangrijke spullen mee die je zelf kan dragen. Wat handige is om een grote backpack te kopen. In sommige backpacks kan er zelfs tot 100 liter in! Waar je wel rekening mee moet houden is tot hoeveel kg je kan dragen. Je wilt natuurlijk geen kapotte rug als je op vakantie gaat.

Warme kleding

Als je dit leest zou je denken dat ik gek ben. Maar uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat de temperaturen s’nachts flink dalen. Wat handig is om een vestje of een dun dekentje mee te nemen. Het zou zonde zijn als je verkouden bent op je vakantie.

Verlichting

Of je nou met vrienden gaat kamperen of je vriendin. Het is leuk om sfeerverlichting of kaarsen mee te nemen. Met wat licht in het donker is het altijd leuker en wat knusser. Als je geen zin hebt om dit mee te nemen kan je ook een kampvuurtje aansteken op het strand. Maar pas wel op dat je je niet verbrandt. Neem jij de marshmallows mee?

Anti insecten spray

Muggen, beestjes en spinnen. Als je gaat kamperen heb je er sowieso mee te maken, wat heel vervelend is! Dit mag de pret natuurlijk niet bederven. Neem een anti insectenspray mee om de insecten op afstand te houden. Ben je toch wel gebeten? Zorg dan dat je after bite of een ander zalfje in je tas hebt zitten.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.