Vakantie aan de Nederlandse kust boeken

Vakantie aan de Nederlandse kust boeken? Check deze tips!

Wil je een vakantie aan de Nederlandse kust boeken? Dat klinkt als een waanzinnig idee. Zo kun je lekker samen uitwaaien, romantische strandwandelingen maken en genieten van spectaculaire zonsondergangen. Bovendien is er tijdens een vakantie aan de Nederlandse kust van alles te zien en te beleven. Maar welke plekken kun je nou het beste bezoeken en waar vind je een leuke camping of vakantiehuisje? Hieronder tref je een aantal leuke tips!

Mooie vakantiehuizen aan de Nederlandse kust

Het is geen geheim dat de mooiste vakantiehuizen in Nederland, zich voornamelijk aan de kust bevinden. Dat is ook niet gek, want wij Nederlanders gaan maar al te graag naar de zee. Zodra het lekker weer wordt liggen we het liefst te bruinbakken aan het strand en genieten we van een zonnige dag. Enkele populaire kustplaatsen die zeker het bezoeken waard zijn, zijn Ouddorp, Scheveningen en Wijk aan Zee. Heb je een hond die je graag mee wilt nemen tijdens jouw vakantie? Kijk dan hier voor een huisje aan zee met hond

Leuke campings aan zee

Een andere manier om te genieten van een vakantie aan de Nederlandse kust, is door lekker te gaan kamperen. Of je nou een caravan hebt of liever met je tent op pad gaat; dat maakt niet uit. Bovendien kun je op sommige campings zelfs complete safaritenten huren, waardoor je het echte kampeergevoel ervaart en niet eens je eigen spullen hoeft mee te nemen. Hoe fijn is dat? Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke camping aan zee, dan zijn Camping Dishoek in Zeeland en Kustpark Egmond aan Zee in Zuid-Holland echte aanraders! Zijn deze campings volgeboekt? Neem dan zeker een kijkje in deze lijst met campings aan het water in Nederland. 

Leuke plekken voor een vakantie aan de Nederlandse kust

Wat zijn nou de leukste plekken voor een vakantie aan de Nederlandse kust? Ik kan je vertellen; dat is lastig kiezen! Er zijn namelijk zoveel gezellige kustplaatsen. Het is net waar je het meest van houdt. Houd je van drukte en gezelligheid? Dan zijn Zandvoort, Scheveningen en Renesse echt iets voor jou. Vind je het juist lekker als het iets rustiger is? Dan kun je beter kiezen voor gezellige dorpjes zoals Ouddorp, Callantsoog en Noordwijk aan Zee. 

Vakantie op de Waddeneilanden

Wat je ook kunt doen, is de poot nemen naar de Waddeneilanden. Hier zijn de stranden het mooiste van allemaal en is het bovendien een stuk rustiger dan op het vasteland. Nouja, behalve op Texel dan. Daar kan het tijdens het hoogseizoen nogal druk worden. Toch zijn de Waddeneilanden een super leuke optie voor een vakantie aan de Nederlandse kust. Je beleeft hier een geweldig vakantiegevoel en er is genoeg te doen voor zowel jong als oud. Ook zijn er veel mooie campings en vakantiehuisjes beschikbaar. Ideaal!

Waar ga jij een vakantie aan de Nederlandse kust boeken?

En.. Heb jij al een voorkeur voor een bepaalde plek of regio? Kies je bijvoorbeeld voor een gezellige camping in Zeeland, een prachtig vakantiehuisje in de kop van Noord-Holland of wordt het toch een bezoek aan de Waddeneilanden? Wat je ook besluit te doen; geniet van een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust en maak er een leuke tijd van.  

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.