Voordelen van een kleine camping

Er lijken iedere dag weer nieuwe campings bij te komen, daarom is het belangrijk om erover na te denken welke camping het beste bij jou past. In dit artikel geven we je een aantal voordelen van een kleine camping in de Ardennen.

Prachtige omgeving

Een van de grootste voordelen van een kleine camping is de ligging. Vaak liggen grote campings aan grote toeristische steden of bekende stranden, waar het vaak heel druk kan zijn. Kleinere campings liggen vaak juist wat meer afgelegen, waardoor ze vaak verstopt zijn tussen prachtige landelijke gebieden. Hierdoor zijn kleinere campings vaak ideaal om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ook worden (middel)kleine campings vaak gerund door enthousiaste eigenaren die het oprecht leuk vinden als er mensen naar hun camping komen. Vaak willen deze eigenaren ook vaak alle ins en outs met de gasten delen en zo kom je vaak op plekken terecht die je zelf niet zou ontdekken.

Unieke voorzieningen

Kleine campings hebben vaak hun eigen sfeer. Grote campings hebben vaak eenzelfde soort voorzieningen, zoals een groot zwembad en een discotheek. Terwijl je bij kleine campings juist verassende voorzieningen tegen kunt komen zoals survivaltochten, sauna’s, kleine kunstexposities van de eigenaren en meer. Deze kleine, maar juist unieke voorzieningen kom je eerder op een kleine camping tegen dan op een grote camping. Ook is een kleine camping vaak fijner voor gezinnen met (kleine) kinderen. Kleine campings zijn vaak overzichtelijker en kun je je kinderen vaak makkelijker vrijlaten om met vriendjes en vriendinnetjes te laten spelen.

Kleine camping Ardennen?

Dus als je graag lekker wilt ontspannen tijden de vakantie en de echte toeristische gebieden wilt ontwijken en eens iets nieuws wilt ontdekken ga dan voor een kleinere camping, met een unieke sfeer en unieke voorzieningen. Camping Polleur in de Ardennen is een echte familiecamping gelegen in een rustgevende en prachtige omgeving in de Ardennen, waar je ook nog eens verschillende survivalactiviteiten kunt ondernemen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.