Alles wat u moet weten over stretchtenten

Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren? Wilt u liever geen gebruikmaken van een standaard partytent omdat u van mening bent dat deze toch wat te gewoontjes is? In dat geval kunt u natuurlijk nog altijd kijken in de richting van zogenaamde stretchtenten. Het betreft hier tenten die niet alleen over een luxueus en sfeervol karakter beschikken, maar zelfs bestempeld kunnen worden als absolute eyecatchers. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een stretchtent er om bekend staat erg flexibel te zijn en over eindeloze opbouwmogelijkheden te beschikken. Bent u ook geïnteresseerd in het huren of misschien zelfs wel kopen van een stretchtent? In dat geval is het zeker de moeite waard om eerst nog even alle informatie op deze pagina uitgebreid door te nemen!

Aanzienlijk toegenomen populariteit

In het bijzonder de voorbije jaren is gebleken dat de populariteit van stretchtenten aanzienlijk is toegenomen. Dit niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen van de wereld. Dat dit type tent zo populair is geworden hoeft eigenlijk niet te verbazen. Het is namelijk niet zomaar een tent, maar wel een absolute eyecatcher. Een stretchtent kenmerkt zich door een luxueuze evenals unieke uitstraling. Dit niet in het minst omdat ze bestaat uit een combinatie van houten palen met een stretchdoek welke zich kenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit. De open zijdes waar een stretchtent zich door kenmerkt zorgt er bovendien voor dat er een zeer gezellig en sfeervol gevoel wordt gecreëerd.

Voor welk evenement kunnen stretchtenten worden gebruikt?

In principe is het in de praktijk mogelijk om een stretchtent te gebruiken voor eender welk gewenst evenement. Het is echter zo dat er vooral in de richting van dit type tent wordt gekeken wanneer er sprake is van wat meer luxueuze evenementen. Het kan hierbij dan bijvoorbeeld gaan om een bedrijfsfeest of een tuinfeest, maar ook om een bruiloft. Tegenwoordig kan er bovendien ook worden vastgesteld dat stretchtenten steeds vaker worden gebruikt bij grootschalige evenementen. Zo ziet u ze eveneens frequent verschijnen op de betere festivals. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, in de praktijk is het zo dat een stretchtent voor de meest uiteenlopende evenementen kan worden ingezet.

De unieke veelzijdigheid van stretchtenten

Stretchtenten huren voor uw aankomend evenement betekent in de praktijk dat u de beschikking krijgt over tenten die ongelofelijk veelzijdig inzetbaar zijn. Wanneer u het aanbod met stretchtenten om te huren controleert zult u dan ook kunnen vaststellen dat er exemplaren te huur zijn die:

  • Verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende afmetingen;
  • Beschikken over palen die op verschillende plaatsen neergezet kunnen worden;
  • Op verschillende manieren moduleerbaar zijn;

Een kleine stretchtent welke beschikt over een afmeting van bijvoorbeeld 8 x 6 meter leent zich uitstekend voor een bescheiden feest met maximum 32 personen. Heeft u een grotere stretchtent nodig, bijvoorbeeld omdat u toch ongeveer zo’n 215 personen verwacht? In dat geval kunt u kiezen voor een exemplaar van 27 x 12 meter. In het merendeel van de gevallen is het ook zo dat de stretchtenten die te huur worden aangeboden koppelbaar zijn. Op deze manier kunnen ze perfect tegemoetkomen aan de noden van elk (bedrijfs)feest. Voor het verhuur van stretchtenten bent u bij Skippy-Rent aan het juiste adres.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.