Een bruiloft in de natuur

Zijn jullie groot fan van de natuur en gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is het misschien wel leuk om jullie bruiloft in de natuur te houden! En dan hoef je niet gelijk te denken aan een survivaltocht door de Ardennen… Je kunt helemaal zelf kiezen wat bij jullie past. Wij hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Het is trouwens handig om van tevoren goed te bedenken wat je zou willen, zodat je dit ook op je trouwkaart kunt mededelen aan gasten. Zo kun je in een trouwkaartenwinkel aangeven wat er precies op de trouwkaart moet komen te staan.

Trouwen op een eiland

Trouwen op een eiland klinkt toch ontzettend romantisch? En dat is het ook! Je hoeft heus niet naar een tropisch eiland in de stille oceaan om het echte eilandgevoel op jullie bruiloft te beleven. Wat dacht je van een bruiloft op een van de eilanden van Nederland? Je hebt er prachtige natuur en veel mogelijkheden om jullie bruiloft te vieren. De eilanden in Nederland hebben dat weidse gevoel. Jullie en de gasten zijn er eventjes helemaal uit.

Natuur net buiten de stad

Woon je in de stad, maar zie je het helemaal voor je om te trouwen in de natuur? Dan kun je op zoek gaan naar de mooie natuurplekjes net buiten de stad. Vaak zie je dat je rondom de stad ontzettend mooie locaties hebt waar je helemaal omringd wordt door de natuur. Dit kan een perfecte oplossing zijn voor als je veel vrienden en familie in de stad hebt wonen. Ze hoeven dan niet ver af te reizen en mocht je voor het avondfeest wel een locatie in de stad hebben, dan ben je daar zo!

Bruiloft met thema natuur

Mocht je fan zijn van de natuur, maar denken, ik ga zeker niet letterlijk in de natuur trouwen, dan kun je kiezen voor het thema natuur. Dan kun je denken aan groene accessoires en veel planten en bloemen. Vaak zie je weinig plastic met dit thema. Alles is van natuurlijke producten en je hebt het gevoel alsof je je écht in de natuur begeeft!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.