Walkie Talkie op vakantie

Met het hele gezin op vakantie gaan is lang niet altijd even makkelijk. Terwijl je nu juist op vakantie gaat om lekker je rust te pakken, kom je hier weinig aan toe. Kinderen hebben nu eenmaal veel aandacht nodig en daarbij moet je ze goed in de gaten houden, zodat iedereen weer heelhuids aankomt. Maar hoe zorg je voor een veilige vakantie zonder dat de stress levels te hoog oplopen? Een walkie talkie kan hierbij helpen en wij vertellen je hoe.

Een walkie talkie, hoe werkt het?

We hoeven de meeste mensen niet uit te leggen hoe een walkie talkie precies werkt. Iedereen heeft wel eens een walkie talkie in zijn hand gehad. Maar in dit geval denk je waarschijnlijk nog aan de traditionele walkie talkies met beperkte mogelijkheden. Zo heeft het geen bereik wanneer de walkie talkies te ver van elkaar af zijn en is de verbinding lang niet altijd even betrouwbaar. Tegenwoordig zijn er gelukkig digitale walkie talkies die op het netwerk van de aanbieder werken. Het voordeel van deze walkie talkies is dat ze een Europese dekking hebben. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid en kun je je kinderen altijd bereiken wanneer ze op de camping aan het spelen zijn. Dit kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld bepaalde afspraken wilt maken, etenstijd wilt doorgeven of wanneer er iets ernstigs gebeurd. 

Waarom kiezen voor een digitale portofoon?

De campings van tegenwoordig zijn ontzettend groot en er is veel te doen: zo kunnen je kinderen een bezoek brengen aan het binnen en buitenzwembad, de tafeltennistafel, de speelhoek en ga zo nog maar even door. Zeker wanneer je kinderen wat ouder zijn wil je ze de vrijheid geven. Zo kan jij als ouder ook even lekker je rust pakken. Maar wat als er iets ernstigs gebeurd en je weet niet precies waar je kinderen zijn? Een smartphone zou een oplossing kunnen zijn, maar niet iedereen heeft zin om een simkaart te kopen voor een gezin met 5 kinderen. Daarbij wil je niet dat je kinderen constant op de telefoon zitten wanneer je een hoge prijs voor de camping betaald.De portofoons van portofoonweb.nl bieden uitkomst. Deze portofoons gaan jaren mee en zijn dus zeer geschikt voor kampeerliefhebbers. Daarbij zijn ze erg sterk en kunnen ze tegen een stootje. Ook niet geheel onbelangrijk! Ze hebben een eigen netwerk met wereldwijde dekking!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.